ÇANKIRI / ORTA - Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu İmam Hatip Lisesi

BÖLGE YARIŞMALARINDAYIZ

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Genç Bilal'ler Ezan Okuma Yarışması bu yıl Bolu'da düzenlendi. Türkiye 1. bölge illerinin katıldığı bölge finaline ilimizi temsilen okumuz katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 yılı Mesleki Yarışmalar çerçevesinde; Bolu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ”İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali” Bolu Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen program ile tamamlandı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali’nde; Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Çorum illerinden öğrenciler katılım sağladı. İlimizi temsilen okulumuz 10. sınıf öğrencisi Yiğit Efe ÇANDİK yarışmaya katıldı.

Düzenlenen programa Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Genel Sekreteri İhsan Ağcan ile Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı katıldı.

25-04-202425-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 11:37 - Görüntülenme: 17