ÇANKIRI / ORTA - Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Genç Bilal'ler Ezan Okuma Yarışması bu yıl Bolu'da düzenlendi. Türkiye 1. bölge illerinin katıldığı bölge finaline ilimizi temsilen okumuz katıldı.

Ock

Okulumuz Sosyal Etkinlikler bünyesin "FİLİSTİN'E DESTEK" kermesi düzenlendi. İlçe Kaymakamımız Sayın Erkan MİNUZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa BAŞER ve ilçemiz daire amirlerinin de teşrifleriyle gerçekleştirilen kermesimiz halkımız tarafından da büyük ilgi gördü.

Tüm dünyanın gözü önünde sergilenen insanlık dışı gerçekleşen bu drama okulumuz olarak Filistinli kardeşlerimizin yaralarını sarabilmek adına düzenlemiş olduğumuz kermesimiz halkımızın da desteğiyle güzel ve anlamlı bir faaliyet olarak gerçekleştirildi.

Ara

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her sene düzenlenen "Mesleki Yarışmalar" etkinliklerinde okulumuz iki dalda birincilik elde etmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile 40 Hadis yarışması düzenlendi.

Kas

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuz İngilizce öğretmeni Tuğba KAYNARTAŞ'ın öğrencilerimiz ile birlikte yürütmüş olduğu "Chat, Learn, Play" adlı eTwinning  projesi ULUSAL KALİTE ETİKETİ almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı ilçemiz Hükümet Konağından protokol yürüyüşü ile başladı.

Ekm

Yaşadığımız deprem felaketleri ve ilçemizin deprem bölgesinde bulunuyor olması, her an depreme hazır bir şekilde bekliyor olunmasını gerektirdiğinden okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası, okulumuz öğretmenleri koordinesinde öğrencilerle birlikte hazırlanan program ile kutlandı.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın KOÇ, İlçe Müftüsü Erdem DULUN, ilçe okul müdürleri ve velilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirildi.
 Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Erdem DULUN'un günün anlam ve önemine dair konuşmasıyla başladı. Kur'an Tilaveti ile devam eden programımızda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan oratoryo ve video gösterimi, şiir dinletisi, ilahiler ve tiyatro gösterisine yer verildi. Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılına hazırlık aşamasında okulumuzun boya-badana bakım ve onarım işlemleri tamamlandı. Emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Savaş UZUN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2023 YKS yerleştirme sonuçlarına göre üniversiteli olan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimizin tamamı YKS' ye sadece DYK ve öğretmenlerimizin gönüllü olarak gerçekleştirdiği YKS Kampı ile hazırlanmıştır.

Haz

Okulumuzda kök değerler sergisi düzenlendi. Adalet, dostluk, dürüstlük, öz denetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik ve yardımseverlik değerleri kapsamında okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca düzenlenen program ve etkinlikler hazırlanan panolarda sergilendi.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.
Okulumuz konferans salonunda düzenlenen mezuniyet programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Okul Müdürü Murat EVCİMEN ve Okul birincisi Zeynep KÖSE konuşmalarını yaptı. Okul birincisi mezuniyet kütüğüne bilgilerini çaktı. Hazırlanan ikramlıklar misafirlerimize sunuldu. Müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve misafirlerimiz gönüllerince eğlendiler.
Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen "İmam Hatip Şenlikleri"  kapsamında okulumuzda "Bahar Şenliği" düzenlendi. Çeşitli kültür-sanat etkinliklerinin yer aldığı şenliğimizde hadis bilgi yarışması, ilahi dinletisi, geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceli yarışmalara yer verildi. Ayrıca elde edilen gelir deprem bölgesindeki afetzedelere bağışlanmak üzere öğrenciler ve velilerin evlerinde hazırlamış oldukları pasta, börek, çörek, tatlı, kek, meyve suyu gibi ürünlerle "Kermes" düzenlendi. Şenliğimiz öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Meslek tanıtım ve kariyer günlerimiz Çankırı Karatekin Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Sezer Öksüz, Veterinerlik Fakültesi bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Müge Fırat ve Doç. Dr. Özgür Kuzukıran, Orta İlçe Emniyet Amirliğinden Ömer Ardınç ve Melek Devrim Açıkgöz'ün katılımları ile tamamlanmıştır.